Codrin Ștefănescu a declarat joi, la Giurgiu, unde senatorul Niculae Bădălău candidează pentru șefia organizaţiei judeţene a PSD, că vor urma „niște zile mai fierbinți la centru” și din această cauză este nevoie ca social-democrații să rămână uniți, deoarece cei care „nu au reușit din exterior„ să divizeze partidul „încearcă din interior” acum.

Alegeri PSD GiurgiuFoto: Captura Antena 3

„Avem foarte mulți dușmani, vorbim de lucruri absolut odioase”, a spus Ștefănescu, invocând mișcarea „# rezist” și „statul paralel”.

„De ani de zile am fost loviți fără milă de o forță ilegitimă și ilegală și am reușit să trecem peste”, le-a spus secretarul general adjunct al PSD membrilor filialei Giurgiu.

Codrin Ștefănescu a subliniat că „este obligatoriu să rămânem uniți” și și-a exprimat speranța că PSD Giurgiu îi va da mandat lui Niculae Bădălău „să facă tot ce îi stă în putință omenește” astfel încât „să nu existe nici măcar o fisură în partid”.

„Trebuie să rămânem uniți pentru că mai avem foarte puțin”, „să-i dați mandatul acesta lui Niculae Bădălău”, a repetat Codrin Ștefănescu, înainte de a admite că „vom avea niște zile mai fierbiți la centru”.