Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu a declarat vineri că se impune o dezbatere în interiorul partidului pentru că "trebuie să restabilim echilibrul și să găsim și o soluție". Buzatu a făcut declarația în contextul în care Gabriela Firea a trimis o scrisoare deschisă membrilor PSD în care le explică acestora că nu vrea locul lui Liviu Dragnea.

Dumitru Buzatu, liderul PSD VasluiFoto: Agerpres

"Cert e pentru toți nevoia aceasta de dezbatere publică, de prezentare a unor lucruri cred că o simte orice om din PSD și nu numai din PSD. Lucrurile acestea oricum se vor discuta și chiar e cazul să fie discutate pentru că în structurile partidului ele au pătruns foarte adânc și trebuie să restabilim echilibrul și să găsim și o soluție" a declarat Dumitru Buzatu la Digi 24.

Vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a transmis, vineri, o scrisoare deschisă membrilor PSD prin care transmite acestora că nu dorește să fie președinte al PSD chiar dacă îl critică pe Liviu Dragnea.

Firea spune că "este nevoie de o nouă abordare, în care conducerea partidului să aibă un dialog permanent cu toți vectorii săi, începând de la miniștri, deputați, senatori și terminând cu președinții de organizații". Firea lasă să se înțeleagă că va cere un vot de încredere pentru Liviu Dragnea în ședința Comitetului Executiv. De precizat este că nouă ședință CEX este programată peste două săptămâni.