Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că există ”o situaţie de război” cu adversarii politici. ”Dacă ei vor război, atunci trebuie să fim şi noi mobilizaţi pentru război”, a spus liderul ALDE, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tăriceanu a declarat, miercuri, la Școala Politică de Vară a Organizației Femelilor Liberal Democrate (OFLDE), care se desfășoară la Mamaia, că ”structuri paralele de putere” au decis eliminarea adversarilor politici, ”prin mijloace ilegale”.

”Suntem într-o situaţie de război cu adversarii politici, care au folosit toate situaţiile ilegale în lupta politică. Dacă ei vor război, atunci trebuie să fim şi noi mobilizaţi pentru război”, a adăugat Tăriceanu.

Potrivit lui Tăriceanu, adversarii politici ”au folosit toate mijloacele ilegale și imorale în lupta politică”.

”Mai e o vorbă pe care o știți: la război ca la război. (...) Trebuie să fim mobilizați pentru război, dar pentru unul moral și legal. Protocoalele ne arată, de fapt, altceva. Ne arată că justiția era controlată prin mijloacele secrete, la un moment dat vorbeam de mijloacele oculte, acum nu mai vorbesc de mijloace oculte pentru că ele au ieșit la suprafață. Vedem că, probabil, în justiția din România în ultimii ani au căzut victime nevinovate ale acestor înțelegeri secrete, oameni care probabil astăzi sunt condamnați, unii cu executare, alții poate au primit numai condamnare cu suspendare, dar în fond carierele lor profesionale, viața lor, demnitatea lor au fost practic distruse”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.