​Liviu Dragnea susține că își dorește suspendarea președintelui Iohannis, însă vrea să vadă și ce spune Călin Popescu Tăriceanu. „Dacă vrem să-l suspendăm, îl suspendăm, pur și simplu. Eu aș vrea. Să vedem dl. Tăriceanu”, a spus Dragnea, la Antena 3.

Liviu Dragnea la Antena 3Foto: Captura Antena 3

Șeful PSD l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că a încurajat protestele violente, acuzândul că, alături de opoziție, vrea să-și instaleze propriul guvern prin violență.

Liviu Dragnea a mai spus că sunt lideri ai partidului care cer declașarea de proteste la adresa președintelui Klaus Iohannis, precizând că "este o fierbere în partid" și că acest lucru va fi decis în Comitetul Executiv Național al formațiunii.

"Dacă ar fi fost împotriva lui Iohannis aceste proteste? S-ar putea să fie. Nu e un avertisment, eu vă spun că este o fierbere foarte mare în partid, că de ce nu începem și noi proteste la poarta lui Iohannis. O să avem CEX la sfârșitul lunii și o să decidem. Nu cu pietre, nu cu foc. Nu, nu am vorbit deloc cu colegii asta", a spus el.

Liderul PSD a criticat și mesajul transmis de șeful statului, imediat după miting. "Dacă era un protest împotriva lui Iohannis la Cotroceni și bine organizat și voiau să spargă cordonul de jandarmi. Ce ar fi făcut Iohannis? Tot așa ieșea să certe jandarmi? Nu, lăsați-i să intre peste mine", a mai spus Dragnea.