Organizaţia judeţeană a PSD Hunedoara apreciază că nu există "niciun motiv" pentru schimbări la nivelul conducerii partidului, menţionând marţi, într-un comunicat de presă, că sub conducerea preşedintelui Liviu Dragnea, a fost obţinut cel mai bun scor electoral "din istoria recentă a partidului" şi că guvernul a înregistrat rezultate bune în plan economic şi social, relatează Agerpres.

"Avem un Guvern performant, tocmai pentru că este susţinut de un partid care îşi face treaba în baza unui program de guvernare foarte competitiv. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales direct de către colegii noştri. Nu trebuie să uităm faptul că, tocmai sub această conducere, a lui Liviu Dragnea, PSD a obţinut cele mai bune rezultate electorale din istoria recentă a partidului", a precizat preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, în comunicatul remis AGERPRES.

În acest context, conducerea PSD Hunedoara a arpătat că, în actuala guvernare, s-a înregistrat o creştere de 14% a salariului mediu, în prima jumătate a acestui an, au fost înfiinţate aproape 90.000 de noi locuri de muncă, iar şomajul a ajuns la cea mai scăzută cotă.

Totodată, investiţiile străine directe au fost cu 30% mai mari decât anul trecut, ajungând la 2,19 miliarde euro.

"PSD are de dus la bun sfârşit un program de guvernare care a promis mai mulţi români în clasa de mijloc. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie de unitate şi consecvenţă, acestea fiind în fapt garanţia consolidării unui partid, dar şi garanţia asigurării unui climat stabil pentru România", se arată în comunicatul citat.

În ceea ce priveşte opinia exprimată marţi de senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu, conducerea PSD Hunedoara apreciază că fostul ministru al Educaţiei "a fost un om de partid, un om care a susţinut mereu unitatea şi stabilitatea".

"Dar aşa cum ne-am obişnuit, PSD este un partid mare, cu orgolii pe măsură, iar astfel de evenimente, cum este şi scrisoarea doamnei senator, sunt inevitabile la acest nivel. Considerăm că numai împreună putem găsi cele mai bune soluţii şi că în acest moment orice schimbare la nivelul partidului destabilizează guvernarea. O guvernare eficientă, care trebuie lăsată să îşi ducă la bun sfârşit proiectele", conchide comunicatul PSD Hunedoara.