Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, sâmbătă, că ”intervenția în forță nejustificată și utilizarea unor măsuri disproporționate, fără precedent”, de către Jandarmerie, la protestul de vineri din PiațaVictoriei sunt profund revoltătoare, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Considerăm ca intervenția în forță nejustificată și utilizarea unor măsuri disproporționate, fără precedent, de către Jandarmerie sunt profund revoltătoare. De asemenea, considerăm că provocatorii, înțelegându-se cei care au avut scopul de a compromite, prin agitație și violenta, protestul fata de Guvernul condus de Dragnea și Dăncila, trebuie să răspundă în fața legii”, a declarat Eugen Tomac.

El a mai afirmat că membrii PMP sunt alături toți de românii care au avut de suferit în urma violențelor produse în Piața Victoriei.

”Un miting anunțat de Diaspora, la care s-au alăturat, din solidaritate, zeci de mii de români, nu trebuie să devină un motiv de divizare a societății, ci un mesaj ferm impotriva actualei guvernări; o guvernare care vrea să confiște toată puterea în stat, transformând instituțiile în anexe ale PSD, care, la nevoie, pot utiliza forța pentru a intimida cetățenii”, a adăugat Tomac.