Președintele PSD Liviu Dragnea a prezentat, duminică seară, măsurile luate de Guvern pentru creșterea salariilor și pensiilor, la final scriind pe planșa din platou "Iohannis M...E", explicând ulterior că a vrut să transmită că președintele minte, potrivit Mediafax.

Dragnea: Iohannis minteFoto: Captura Antena 3

"Iohannis M...E - Păi de ce săriți așa? Iohannis minte! Păi la ce v-ați gândit, nu cred că v-ați gândit la ce s-a gândit el. Eu am arătat că domnul Iohannis minte. Este un fel de Pinochio ca să spunem așa", a declarat Liviu Dragnea, fiind întrebat ce a vrut să transmită cu mesajul "Iohannis M..E".

Mesajul M....PSD a devenit viral după ce un român, Răzvan Ștefănescu, și-a pus acest slogan anti-PSD pe plăcuțele de înmatriculare și a venit cu mașina în țară din Suedia. După 10 zile, timp în care s-a plimbat prin toată țara cu mașina, el a fost prins în Capitală, fiindu-i retras permisul. Poliția a anunțat atunci că deschide și dosar penal. Ulterior, reprezentanții IGPR au explicat că vor cere clasarea cauzei și că permisul îi va fi returnat bărbatului.