Președintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat, duminică seară, propunerea lui Tudorel Toader de a avansa o ordonanță de urgență pentru revizuirea sentințelor bazate pe protocoale și interceptări ilegale ca fiind o idee foarte bună, precizând că trebuie văzut dacă o astfel de OUG este și eficientă.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am avut o discuție cu dumnealui după emisiune. Mie mi se pare o idee interesantă. Nu e rea, din punctul meu de vedere. Trebuie să vedem și să prezinte premierului, cât de aplicată și de eficientă ar fi o astfel de ordonanță și dacă își atinge scopul. Ideea este foarte bună. Urmează ca în perioada următoare să o construiască și să facă și o analiză, o simulare a eficienței. Dar e un lucru bun. Mai sunt multe de făcut", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, citat de Mediafax.

Președintele PSD a mai spus că Tudorel Toader a dovedit că e un om curajos, pregătit, care crede în ideea de justiție corectă. "Cred că mai are multe de spus", a completat Dragnea.

Ministrul Justiției a anunțat, miercuri seară, că-i va propune premierului adoptarea unei ordonanțe de urgență pentru revizuirea sentințelor date pe protocoale sau interceptări ilegale, Tudorel Toader precizând că va face această propunere într-un timp scurt, "după terminarea concediilor".