Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, pentru Mediafax, referitor la o OUG pentru revizuirea sentințelor date pe protocoale și interceptări ilegale pe care o va propune ministrul Justiției, că Tudorel Toader are susținere totală din partea coaliției PSD-ALDE.

Codrin StefanescuFoto: AGERPRES

"Tudorel Toader este un profesionist desăvârșit, cu multă experiență după 10 ani de Curte Constituțională, un om care știe că mai presus de orice trebuie respectate drepturile și libertățile cetățenilor. Noi cei din coaliție avem foarte mare încredere în deciziile pe care le ia Tudorel Toader, în sensul de a readuce dreptatea și siguranța într-un sistem care este din ce în ce mai hulit pentru abuzurile pe care le-a făcut. Aici mă refer la sistemul de justiție din România. Prin urmare, coaliția PSD-ALDE îl susține pe domnul Tudorel Toader. E o susținere totală, e o susținere politică din partea unei coaliții care a câștigat votul românilor inclusiv cu acest mesaj «dreptate până la capăt», iar eu personal sunt convins că ministrul Justiției știe pașii pe care trebuie să-i facă în acest sens", a afirmat, miercuri seară pentru Mediafax, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

Ministrul Justiției a anunțat, miercuri seară, că-i va propune premierului adoptarea unei ordonanțe de urgență pentru revizuirea sentințelor date pe protocoale sau interceptări ilegale, Tudorel Toader precizând că va face această propunere într-un timp scurt, "după terminarea concediilor".