După bilanțul realizărilor, prezentat la Guvern, premierul Dăncilă a declarat, într-un interviu la Antena 3, că există și un lucru care „nu i-a ieșit” în cele șase luni de guvernare. „Da, este faptul că nu am reușit să aduc consens în societatea românească, că nu am reușit ca pe proiecte importante pentru România să avem toți aceeași abordare, colaborare instituțională, că nu am reușit toți să ne dăm seama că orice proiect de țară presupune să lucrăm în aceeași direcție”, a spus premierul.

Viorica Dancila, la Sinteza zileiFoto: Captura Antena 3

Dăncilă a susținut că „au fost luni grele” de la venirea sa la Palatul Victoria, pentru că a avut o foaie de parcurs, în care însă s-a încadrat. Prim-ministrul a ținut să le răspundă criticilor, spunând că poate a și greșit, dar nu a luat niciodată „decizii împotriva oamenilor”.

„Sunt om și omul e supus greșelii. Poate am greșit. Dar nu am greșit niciodată în deciziile pe care le-am luat. Nu am luat decizii împotriva oamenilor. Sunt un om cu bun simț și frică de Dumnezeu. Sper că va rămâne ce facem noi în folosul oamenilor”, a spus Dăncilă