Fostul copreședinte PNL Vasile Blaga a declarat, pentru Mediafax, că nu s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis și că este de câteva zile plecat la Mamaia. Precizarea vine în contextul în care în spațiul public au apărut informații, pe surse, că cei doi ar fi avut o întâlnire joi, la Palatul Cotroceni.

HotNews.roFoto: Hotnews

"N-am avut nicio întâlnire cu președintele. Nici gând. Am văzut și eu informații. Eu de vineri sunt la Mamaia. Sum cu familia la mare și stau și eu câteva zile", a afirmat Vasile Blaga.

În spațiul public au apărut informații, pe surse, potrivit cărora joi, la o zi dupăîntâlnirea lui Vasile Blaga în Modrogan cu membri fostului PDL, acesta ar fi avut o întâlnire la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

Vasile Blaga a declarat, miercuri, după întâlnirea din Modrogan cu aripa ex-PDL, că toți își doresc un partid puternic, în vederea câștigării alegerilor prezidențiale, în contextul în care PSD se comportă ca "un partid stat". Acesta a adăugat că în acest sens trebuie îmbunătățită comunicarea în interioriul formațiunii.