Cu o zi înainte de moțiunea de cenzură, Victor Ponta a publicat, pe Facebook, o „fotografie-avertisment” pentru „camaradul Dragnea”, avertizându-l totodată pe șeful PSD că, spre deosebire de George Maior și Eduard Hellvig, fostul și actualul șef al SRI, el nu are obligația de a nu riposta. În imaginea publicată pe Facebook de Ponta apar și George Maior, și Liviu Dragnea. „Știe el că am multe”, comentează Ponta.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fostul premier îl avertizează pe șeful PSD „să nu paraziteze” discuția de la moțiunea de cenzură „cu acele minciuni stupide și propagandă sinistră a luptei cu Statul Paralel”.

„Nu a existat niciodată un “Stat Paralel” ci doar instituții ale Statului Român care au funcționat mai bine sau mai rău - iar Liviu Dragnea a luptat și lupta și azi să intre în grațiile acestor instituții și să negocieze cu acestea - iar atunci când nu le poate folosi în interesul sau le atacă sub denumirea de “Stat Paralel” ; dacă justiția l-a condamnat Dragnea înțelege că nu a “negociat” destul de bine cu “Statul”! Spre deosebire de George Maior sau Eduard Helvig ( care au obligația instituțională de a nu riposta la mizeriile lui Dragnea) eu am tăcut din respect față de Statul Român și din jenă de a “spală în public” rufele murdare ale “camaradului Liviu”!”, a scris Ponta pe Facebook.

În final, fostul premier prezintă o „fotografie-avertisment” pentru Dragnea, în care șeful PSD apare împreună cu George Maior, Ponta susținând că are mai multe imagini de acest fel.

„Așa că m-am decis să prezint o fotografie - avertisment pentru Dragnea ( știe el că mai am multe\uD83D\uDE21) / știu că va înțelege mesajul meu, știu că moare de frică celor de care a spus că nu îi este frică , și îi cer că mâine să ne lasesa discutăm în Parlament despre problemele guvernării fără să își mai pună Propagandă să ne intoxice cu marotă “Statului Paralel” !”, își încheie Ponta postarea.