​Marian Vanghelie a susținut duminică faptul că în data de 19 iunie mai mulți judecători de la instanța supremă s-au întâlnit în casa fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, pentru a se discuta despre unele dosare, inclusiv cel al liderului PSD, Liviu Dragnea, transmite Mediafax.

Marian Vanghelie (foto arhiva)Foto: Hotnews

„Știți unde este casa domnului Coldea? Lângă T14. (...) Pe 19 iunie, au fost prezenți la domnul Coldea acasă mai mulți judecători de la Înalta Curte. Eu aștept să mă dea în judecată, pentru că spun foarte multe lucruri și nimeni nu mă dă în judecată. Înțeleg că, mai nou, activează domnul Bulancea (procuror DNA - n.r), care vrea să se afirme, considerând că va fi noul succesor al doamnei Kovesi.

Și dă telefon, e înnebunit, dă telefon la tot felul de judecători pe care îi are agățați și le spune că ar fi bine ca să le transmită care sunt în dosarele mele să mă judece mai repede, să închidă dosarele și să mă condamne. Sunt informat că nu este vorba numai de dosarul meu, că dacă era vorba numai de dosarul meu nu mai era nimeni interesat. Ei sunt în continuare foarte interesați de foarte multe dosare. Cum a fost dosarul domnului Dragnea, și cum sunt alte dosare, care vor ajunge la momentul potrivit”, a spus Marian Vanghelie, la Antena3.

Fostul edil a declarat că în locuința lui Florian Coldea s-a discutat, în 19 iunie, inclusiv dosarul lui Liviu Dragnea.

„Din câte înțeleg, s-au discutat mai multe dosare, inclusiv dosarul domnului Dragnea - din informațiile mele”, a mai spus Marian Vanghelie.