Întrebările protestatarilor #rezist l-au deranjat pe Liviu Dragnea care i-a calificat pe cei care i-au cerut socoteală după mitingul PSD drept „șobolani”.

Dragnea i protestatariiFoto: Hotnews

„Aseară, am plecat de la scenă la mașină. (...) Erau patru șobolani care puneau tot felul de întrebări. Cu mine mai erau vreo 30-40 de oameni participanți la miting, încărcați cu adrenalină, puteau fi nervoși”, a declarat Dragnea, la Antena 3, precizând însă că situația nu a degenerat.

Șeful PSD a susținut că nu i-a fost teamă de provocări, pentru că știa că protestatarii se organizează, dar știa că sunt puțini.

Ăștia s-au organizat în felul ăsta, puși de cine îi finanțează. Până la urmă va ieși adevărul la iveală, cine îi plătește, de ce îi plătește. (...) Ei de fapt acționează pentru a susține un stat polițienesc, un sistem de poliție politică. Nu mi-a fost teamă de provocări. Știam că se organizează, dar știam că sunt puțini. Toți cei care am decis și participat la organizarea mitingului am avut o responsabilitate uriașă. Sunt mândru că nu au răspuns la provocări”, a spus liderul PSD.

Cât privește mizeria lăsată în Piața Victoriei de pesediștii veniți la miting, Dragnea a comentat că oamenii au avut nevoie de apă și oricum „în jumătate de oră Piața a fost curată”.

„Noi am discutat cu Primăria, și o felicit pe Gabi Firea. Într-o jumătate de oră a fost curat”, a spus Dragnea.