Președintele USR, Dan Barna, îl felicită pe Andrei Năstase, noul primar al Chișinăului și afirmă că frații noștri de peste Prut au demonstrat că nimeni nu poate învinge voința societății, în ciuda propagandei anti-occidentale. Barna susține că semnalul a fost dat, iar "greul abia începe", susținând că Republica Moldova trebuie să se alăture Uniunii Europene.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Felicitări, Andrei Năstase, pentru victoria de la Chișinău! Astăzi, frații noștri de peste Prut au demonstrat că nimeni nu poate învinge sau deturna voința societății. În ciuda tuturor otrăvirilor mediatice, a propagandei estice livrată constant de forțele anti-occidentale, cetățenii din Chișinău au ales calea europeană și perspectiva unei democrații reale și a unui stat modern și dezvoltat", a scris Dan Barna pe Facebook.

Liderul USR spune că semnalul a fost dat, iar "greul abia începe", susținând că Republica Moldova trebuie să se alăture Uniunii Europene.

"Semnalul a fost dat, însă greul abia acum începe. Îi urez mult succes lui Andrei Năstase în mandatul său la primăria capitalei moldovene, dar și tuturor forțelor pro-europene de la Chișinău. Republica Moldova trebuie să fie în Uniunea Europeană alături de România. Se poate!", a mai adăugat acesta.