Dacian Cioloș îl felicită pe Andrei Năstase pentru câștigarea alegerilor pentru Primăria Chișinăului și îi urează succes în a face din acest oraș unul european și "curat din toate punctele de vedere".

Dacian CiolosFoto: Facebook - Dacian Ciolos

"Felicitări lui Andrei Năstase și partidelor pro-europene care l-au susținut pentru câștigarea alegerilor la Chișinău. Succesul acesta este cu atât mai important cu cât s-a luptat cu sondaje care nu-i dădeau nici o șansă, cu un baraj mediatic și calomnii nenumărate pe parcursul campaniei electorale", a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Fostul premier a mai spus că atât el, cât și alături de ceilalți fondatori ai formațiunii România Împreună, îi doresc succes în mandatul de primar al Chișinăului.

"Eu și ceilalți fondatori RO+ Mișcarea România Împreună îi dorim mult succes în proiectul de a face din Chișinău un oraș modern, european, curat din toate punctele de vedere", a mai adăugat acesta.

De asemenea, Cioloș afirmă faptul că reușita lui Năstase va însemna mult pentru cei care cred că Republica Moldova poate avea o clasă politică pentru cetățeni.

"Reușita acestui proiect va însemna foarte mult pentru toți cei care cred că Republica Moldova poate avea parte de o clasă politică pentru cetățeni, de politicieni cinstiți care-și țin promisiunile, care să administreze și să guverneze pentru cetățeni. Astfel de demersuri vor avea tot sprijinul nostru, ca între frați", a încheiat Cioloș.