Consilierul pe probleme de comunicare al fostului premier Mihai Tudose, Felix Rache, a confirmat pentru News.ro că va face parte din echipa de comunicare a partidului Pro România - condus de Victor Ponta. El a afirmat că se ocupă de lucruri serioase, deoarece "piaţa de umor e ocupată de doamna Dăncilă".

Felix RacheFoto: Antena 3

"Da. Mă ocup de lucruri serioase, pentru că momentan piaţa de umor e ocupată de doamna Dăncilă. Eu sunt specialist în comunicare, în erori de comunicare excelează Liviu Dragnea. La PSD există un singur strateg", a declarat Felix Rache pentru News.ro.

Felix Rache, realizatorul pastilei "Deziluzia optică" de la Antena 3, a fost numit, pe 3 iulie 2017, consilier de stat la cabinetul premierului Mihai Tudose, anunţa atunci Pagina de media.

Conform sursei citate, Felix Rache a fost numit consilier pe probleme de comunicare şi pe proiectul Centenarului Marii Uniri din 1918.

În ultimii 20 de ani, Felix Rache a lucrat la "Jurnalul Naţional" (redactor-şef adjunct), "Evenimentul Zilei", "Academia Caţavencu', Realitatea TV şi Antena 3.