”Dezertările câtorva colegi rătăciți și lipsiți de caracter fac toate parte din același plan nereușit al Statului Paralel de a bloca reforma justiției și realizarea programului de guvernare”, afirmă organizația PSD București, condusă de Gabriela Firea.

HotNews.roFoto: Hotnews

”PSD București-Ilfov condamnă dezertările unor colegi și consideră că acestea nu vor putea destabiliza nici partidul, nici majoritatea parlamentară PSD+ALDE. Au plecat cei slabi, au rămas cei puternici”, afirmă filiala de partid în condițiile în care în ultima săptâmână 5 parlamentari au trecut la partidul lui Victor Ponta.

Nicolae Bănicoiu, Titus Dobre, Gabriela Podașcă, Cătălin Nechifor și Emilia Meiroșu sunt cei cinci parlamentari care au demisionat din PSD în ultima săptămână și s-au înscris formațiunea Pro România.

”Din momentul în care PSD a început hotărât reforma sistemului de justiție din România au avut loc mai multe încercări de dezbinare a partidului sau de răsturnare a guvernării. Tentativele de confiscare a Guvernului, amenințările președintelui Iohannis la adresa premierului, plângerea penală penibilă a președintelui PNL, iar acum dezertările câtorva colegi rătăciți și lipsiți de caracter fac toate parte din același plan nereușit al Statului Paralel de a bloca reforma justiției și realizarea programului de guvernare”, susține PSD București-Ilfov.