Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, susține că cei care au ales să plece la partidul lui Victor Ponta sunt niște oportuniști care vor ieși pe ușa din spate a scenei politice și nu vor avea forța de a influența major politica de guvernare.

Paul Stanescu si Liviu Dragnea (arhiva)Foto: Hotnews

"Asistăm zilele acestea la o aşa-zisă dezertare din rândurile organizaţiilor PSD către o nouă şi neîncepută formaţiune politică. Prea puţini pentru a influenţa major politica noastră de guvernare, aceşti migranţi politici fac parte dintr-un scenariu egoist care intră în contradicţie cu votul de încredere covârşitor acordat programului nostru de guvernare. Decizia lor este cu atât mai pripită cu cât aceştia s-au îndreptat către o camarilă politică unde important este numărul membrilor, nu valoarea lor", susține Paul Stănescu, într-o declarație politică citată de Agerpres.

Vicepreședintele PSD mai susține că aceștia se află pe o cale greșită, fără întoarcere. ”Sunt, pur şi simplu, oportunişti politici care nu reuşesc să contribuie la îndeplinirea celui mai ambiţios şi amplu program de guvernare din ultimii douăzeci de ani. Au ales o cale greşită, fără întoarcere, şi, din păcate, vor ieşi, din nou, pe uşa din spate a scenei politice”, conchis Stănescu.