Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan spune, referitor la plângerea penală depusă de liberali împotriva premierului și a liderului PSD pe tema ambasadei din Israel, că este fără precedent ca România să fie pusă într-o situație atât de dificilă pe plan extern prin ”comportamentul impredictibil și în afară legii al unui grup restrâns de persoane”.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Abordarea doamnei prim ministru Dăncila a fost nu doar amatoristică, pe un domeniu atât de complex, ci a pus în pericol relațiile internaționale construite de statul român cu foarte multă migală de-a lungul anilor. Este regretabil și fără precedent că România să fie pusă într-o situație atât de dificilă în exterior prin comportamentul impredictibil și în afară legii al unui grup restrâns de persoane”, a precizat Raluca Turcan, pentru HotNews.

PNL a depus plângere la Parchetul General împotriva Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea pentru pentru comiterea mai multor infracțiuni, de la înaltă trădare, divulgarea de informații secrete de stat și uzurparea funcției publice, a precizat pentru HotNews parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.