Liviu Dragnea ar fi folosit fondurile alocate pentru strategia de dezvoltare a județului Teleorman în campania electorală din 2010, acuză fostul premier Victor Ponta. El mai susține că Dragnea urmărește să facă același lucru și cu strategia de dezvoltare până în 2040.

Victor PontaFoto: captura B1 TV

”Strategia lui Dragnea până în 2040? Foarte simplu - să va ia voturile și banii și să nu facă nimic din ce v-a promis! La fel ca și <> din 2010 ( pe care va rog să o citiți mai jos)!”, a scris, luni, fostul premier pe Facebook, fâcând trimitere la un articol publicat anul trecut de cotidianul Adevărul. Articolul trece în revistă lista promisiunilor făcute de Dragnea pe vremea când era președinte al Consiliului Județean Teleorman, printre acestea -un aeroport de 20 de milioane de euro, o hidrocentrală la Islaz şi o autostradă Bucureşti-Alexandria.

Promisiunile erau incluse în strategia de dezvoltare a județului Teleorman. ”Pentru a face documentul, Dragnea a cheltuit cam 100.000 euro bani publici (din care 75% bani europeni), și-a făcut și afișe de campanie electorală pentru el tot cu acei bani. Între timp din promisiunile din document s-au realizat fix ZERO, dar firma Teldrum a făcut profit cam 10 milioane de euro anual lucrând cu CJ Teleorman și alte instituțîi publice, iar Dragnea a ajuns mare șef la București și acum îi fraierește pe toți românii cu <> cum a făcut și cu locuitorii Teleormanului”, susține Ponta.

Fostul lider PSD spune că Dragnea nu e în stare să guverneze România nici de la o zi la altă, de la săptămâna la altă, sau de pe o luna pe altă, cu atât mai puțin să ducă la îndeplinire vreo strategie de dezvoltare: ”Tot ce s-a construit bun în 2012-2016 acum se fură sau se distruge! România arată mai rău decât în 2010 cu Băsescu, deși nu este nicio criză mondială, dar el știe cum trebuie guvernată România până în 2040”.