Organizatia PSD Pitesti a decis joi seara, prin vot, sa-i retraga sprijinul politic deputatului Catalin Radulescu, in urma pozitiilor publice pe care parlamentarul de Arges le-a avut in ultima perioada, anunta Agerpres.

Catalin Radulescu, deputat PSDFoto: Agerpres

"Imaginea organizatiei a fost grav afectata si trebuia luata o masura. Propunerea a fost aceea de retragere a sprijinului politic pentru orice functie de parlamentar, europarlamentar, presedinte al Consiliului Judetean, primar, viceprimar si orice functie numita in cadrul administratiei publice centrale sau locale", a declarat presedintele PSD Pitesti, Cristian Gentea.

El a adaugat ca majoritatea celor prezenti au fost de acord cu propunerea de retragere a sprijinului politic acordat lui Radulescu.

"Din cei 55 de membri ai Comitetului Executiv Municipal au fost prezenti 51. In urma votului, au fost 40 de voturi pentru retragerea sprijinului politic, cinci voturi impotriva si sase abtineri", a precizat Gentea.

Catalin Radulescu, cunoscut si ca "deputatul mitraliera, a criticat dur modul in care s-a propus initial organizarea Congresului PSD de la inceputul acestei luni, afirmand ca este vorba despre "farsa".

Ulterior, la congres, Catalin Radulescu a pierdut de departe cursa pentru functia de vicepresedinte regional pentru regiunea Muntenia, in fata lui Adrian Tutuianu, care a luat 417 voturi, fata de doar 51 pentru Radulescu.