Presedintele executiv al PSD, Viorica Dancila, spune despre Irina Tanase, iubita liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, care a fost prezenta la Congresul extraordinar din 10 martie, ca este un "om deosebit", cu "bun simt", care a sustinut echipa formatiunii la aceasta reuniune, transmite Agerpres.

Viorica Dancila si Liviu DragneaFoto: Hotnews

Intrebata despre faptul ca Irina Tanase a stat in primul rand la Congresul de sambata, Dancila a spus: "Este un act de normalitate, este un lucru care se intampla in orice tara europeana. (...) Este o domnisoara foarte decenta, foarte draguta, care a stat alaturi de noi si a sustinut echipa PSD. Pe mine ma bucura acest lucru. E un om deosebit, o fata inteligenta, cu bun simt, modesta si cred ca acest lucru s-a observat si in cadrul congresului", a aratat premierul, la sediul central al PSD.

Intrebata daca ii va cununa pe cei doi, Viorica Dancila a spus: "Nu cred ca trebuie sa raspund la aceasta intrebare, a fost o ipoteza ieri, am raspuns".

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, este bucuros in schimb sa le fie nas celor doi. "Orice nunta e un prilej de fericire. Evident, cu siguranta (n.r. - i-ar cununa)", a precizat Oprisan.