Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus vineri ca nu a trecut inca termenul pe care si l-a dat pentru a vedea daca proiectele Bucurestiului sunt importante pentru Executiv, potrivit Agerpres.

Gabriela FireaFoto: Facebook - Gabriela Firea

"Dar nu a trecut acel deadline. Eu sunt inca in acel termen pe care mi l-am dat pentru a vedea daca proiectele Capitalei sunt sau nu importante pentru Executiv si inca nu a trecut acea perioada. Nu a expirat. (Liviu Dragnea - n.r.) a promis ca se va implica, asa cum a facut-o si pana acum, dar se pare ca, din nefericire, unii oameni din guvernele trecute nu au inteles ca suntem cu totii responsabili pentru proiectele romanilor si au avut o alta agenda. Acum, daca mai sunt astfel de personaje, cred ca e cazul sa plece", a precizat Firea, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD.

Ea a mentionat ca in ultimele cinci zile a avut o serie de intalniri, dar ca perioada a fost una mai ocupata din punct de vedere politic.

"Sunt in continuare (...) suparata pe ceea ce se intampla la nivelul ministerelor si cu totii am luat decizia sa schimbam acest mod de lucru care pur si simplu dauneaza bunului mers al reformelor in Romania. (De luni pana azi s-au schimbat - n.r.) cateva lucruri. Am avut cateva intalniri si vreau si eu sa vad ce se intampla dupa Congres. Acum, sa spunem, ca a fost o perioada mai ocupata din punct de vedere politic", a spus ea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca isi va da demisia din toate functiile politice daca nu sunt respectate termenele pentru proiectele pe care le are pentru Bucuresti.