Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, ca nu stie daca premierul Viorica Dancila si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, dar o va sustine fara ezitare.

Viorica Dancila si Liviu DragneaFoto: Hotnews

Intrebat daca Viorica Dancila si-a depus candidatura, Liviu Dragnea a spus” Nu stiu, daca vrea sa candideze, trebuia sa si-o depuna… Am vorbit astazi, mi-a zis ca a fost sunata de multi colegi care i-au propus sa candideze pentru aceasta functie, m-a informat, o sustin fara ezitare, o voi vota fara nicio ezitare”.

Acesta a subliniat ca nu stie ce candidaturi au fost depuse pana la ora 16.00, dar un cuvant va avea Comitetul Executiv National de vineri.

Organizatia regionala PSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Primarul General Gabriela Firea, a votat luni seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei, sa o sustina pe premierul Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, la congresul de sambata, functie ocupata in prezent de Niculae Badalau si pentru care deputatul Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu si-au depus candidatura fara sustinerea organizatiei din care fac parte.