Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, ca nu stie cat de bine le face "acest scandal" membrilor PSD care critica modul de alegere stabilit pentru Congres si "ar face bine sa se gandeasca si la partid". Dragnea a subliniat ca nu se gandeste la sanctiuni, dar se gandeste sa ceara lamuriri. Acesta criticat voalat si declaratia Ecaterinei Andronescu care a spus ca la acest Congres "nu trebuia sa facem alegeri, trebuia sa venim cu un proiect de tara".

Liviu DragneaFoto: Agerpres

"Eu le spun ca in Comitetutul Executiv de maine se aproba orice dosar de candidatura sau se respinge, asta este procedura utilizata de partid. Nu stiu cat le face dumneloar acest scandal, ar face bine sa se gandeasca si la partidul de care zic ca sunt foarte preocupati", a spus Dragnea, care a adaugat ca " au o problema ca nu au gasit sustinere la organizatiile din care fac parte".

Intrebat ce parere are despre criticile Ecaterinei Andronescu referitoare la faptul ca "La acest Congres nu trebuia sa facem alegeri trebuia sa venim cu un proiect de tara", Dragnea a spus: "da, vad ca se concentreaza foarte mult pe proiectul de tara in ultimele saptamani".

Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv fara sustinerea organizatiei sale, PSD Bucuresti.

Intrebat daca se gandeste la sanctiuni pentru cei care "au facut scandal", Dragnea a spus "nu ma gandesc la sanctiuni, doar lamuriri".