Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus, laRealitatea TV,ca Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu prezenta acestuia la "chermezele" SRI.

Codrin StefanescuFoto: Captura Antena 3

"Daca planeaza suspiciuni vizavi de un coleg din partid, atunci cu siguranta acesta, indiferent de functie, trebuie sa dea explicatii publice, nu neaparat pentru Tapalaga sau Doamna Dogioiu, ci pentru noi in interiorul partidului si pentru votantii nostri, este un lucru foarte important. Eu sunt convins ca va veni cu aceste explicatii in spatiul public. Astept ca colegul nostru Liviu Dragnea, camaradul meu Liviu Dragnea, sa spuna mai mult lucruri la comisia de control SRI, unde a si spus ca va fi audiat si ca va lamuri foarte multe din aceste aspecte", a spus Codrin Stefanescu.

Stefanescu considera ca seful PSD a fost nedreptatit cand a primit o condamnare penala.

"Condamnarea lui Dragnea a fost politica pe dosarul Referendum, una e chermeza, alta e... Putem sa o contestam, ca de aia am facut o revolutie in Romania, sa putem spune direct ce nu e in regula si aici nu e nimicin regula", a mai spus Stefanescu.