Fostul premier Victor Ponta comenteaza vizita prim-vicepresedintelui Comisiei Europene la Bucuresti, Frans Timmermans, afirmand ca acesta a venit "sa il vada pe viu pe Dragnea" si pe "tigrii care rup televizorele in prime-time si lupta cu Kovesi si statul paralel" si a gasit la Bucuresti "niste pisici plouate" care au spus ca nu au nicio legatura cu cererea de revocare a procurorului-sef al DNA, scrie news.ro.

Victor Ponta in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

"Domnul Frans Timmermans a venit la Bucuresti sa ii vada pe viu pe Dragnea & Co ( "tigrii" care rup televizorele in prime-time si lupta cu Kovesi si statul paralel pana la ultima picatura de sange)! Si ca eventual sa faca eforturi uriase ca sa ii readuca pe >", a scris Victor Ponta pe Facebook.

El sustine ca oficialul european a gasit la Bucuresti "niste pisici plouate care au miorlait ca nu stiu nimic si nu au nicio legatura cu cererea de revocare a lui Kovesi".

"Si a gasit la Camera Deputatilor niste pisici plouate care au miorlait ca ei nu stiu nimic si nu au nicio legatura cu cererea de revocare a lui Kovesi sau cu proiectele de legi ( care oricum au venit de la CCR si stau la uscat in depozit)! Ma asteptam ca Dragnea sa ii spuna si lui Timmermans ca la OUG 13/2017, ca el nu era in tara si nu stie despre ce e vorba", mai spune Ponta.

Victor Ponta afirma ca regreta faptul ca jurnalistii si oamenii onesti au fost folositi "ca material de negociere pentru ca dosarele lui Dragnea sa mai fie amanate".

"Imi pare rau de faptul ca jurnalisti si oameni onesti (sau naivi patologici ca domnul Plesoianu) au fost inca o dat[ folositi cinic doar ca material de negociere pentru ca dosarele lui Dragnea sa mai fie amanate pana la Pastele Cailor din Teleorman!", explica el.

In final, acesta spune: "O farsa de prost gust! In final Catavencu Dragnea si Coana Joitica Kovesi ( plus Klaus Trahanache) se pupa in scena finala si noi ne vedem de ale noastre, ca si domnul Timmermans!".

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, s-a aflat joi intr-o vizita oficiala la Bucuresti, in cursul careia s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, cu premierul Viorica Dancila, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precum si cu procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cu procurorul general, cu preseditele instantei supreme, Cristina Tarcea, si cu seful DIICOT.