Fostul premier Dacian Ciolos a scris joi pe Facebook, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca cere revocarea procurorului-sef al DNA, ca Tudorel Toader spune ca "DNA si lupta impotriva coruptiei nu inseamna doar doamna Kovesi, dar cand decapitezi o institutie care se apropie periculos de politicieni in functie, asta se numeste timorarea celor care vad ca seful se clatina pentru ca nu vrea sa cada la pace cu cei amenintati". De asemena, acesta a subliniat ca "lupta impotriva coruptiei nu mai e un proces de primenire ci a devenit un pericol pentru cei care apartin unui trecut in care "mergea si asa"".

Mesajul lui Ciolos:

Ministrul Justitiei cere revocarea Procurorului sef DNA, in urma unui discurs de profesor din alte vremuri, adevarat exemplu de anti-comunicare pentru un demnitar aflat in slujba cetatenilor.

Dupa apelul "Tudorele fa ceva", domnul ministru si-a pregatit terenul printr-o "declaratie de independenta" ca sa-si ia avant si sa convinga o tara intreaga ca unii pot sta la puscarie pe nedrept din cauza procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

Spune dansul ca DNA si lupta impotriva coruptiei nu inseamna doar doamna Kovesi, dar cand decapitezi o institutie care se apropie periculos de politicieni in functie, asta se numeste timorarea celor care vad ca seful se clatina pentru ca nu vrea sa cada la pace cu cei amenintati.

S-a ajuns intr-o faza in care lupta impotriva coruptiei nu mai e un proces de primenire ci a devenit un pericol pentru cei care apartin unui trecut in care "mergea si asa".

Nu stiu cum se va termina acest circ periculos, dar stiu ca nu vom trai intr-o lume mai buna decat daca o vom face noi mai buna.