Fostul premier PSD Victor Ponta l-a criticat, pe pagina sa de Facebook, pe Liviu Dragnea, pe care il acuza ca "face curatenie in partid" si ii umileste pe alegatorii din Iasi prin excluderea din PSD a primarului orasului, Mihai Chirica.

Postarea lui Victor Ponta

"Eu am fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca am sprijinit Guvernul PSD condus de Grindeanu/ Mihai Chirica a fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca a sprijinit Guvernul PSD condus de Tudose!

Dragnea ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu face curatenie in Partid pe principiul 'niciun pesedist nu mai trebuie sa ramana in PSD'!!!

Deja se depaseste orice limita admisibila a ratiunii si bunului simt!

Excluderea Primarului Iasiului din PSD este inca o palma data alegatorilor si imaginii Partidului de catre 'Echipa Dragnea'!

Dragnea pierde Iasiul ( 'capitala Moldovei') , ii umileste pe alegatorii din acea zona, arata ca elimina fara scrupule orice voce care nu se supune orbeste, compromite sansele PSD pentru a mai castiga vreodata acest oras!

Sunt convins ca Mihai Chirica se va dovedi un bun primar in continuare pentru Iasi - si ca in 2020 va fi reales in functie tocmai pentru ca nu s-a compromis pe post de figurant in filmele proaste de 'Teleorman production'!"