Raluca Turcan va fi liderul grupului deputatilor liberali si in sesiunea parlamentara care incepe joi, ea fiind aleasa in sedinta, in detrimentul Adrianei Saftoiu. Au fost 43 voturi pentru Turcan, fata de 12 pentru Saftoiu, potrivit unor surse politice.

HotNews.roFoto: Hotnews

La Senat, liderul de grup ramane Iulian Dumitrescu, senator de Prahova.

Turcan si Dumitrescu sunt prim-vicepresedinti ai PNL.

"Discutiile s-au derulat intr-un spirit de competitie specific liberal, in care ne-am spus ce putem face mai bine pentru partid si eu ma bucur ca aceasta competitie a scos in prim plan idei pentru imbunatatirea activitatii grupului national liberal. Eu insami cred ca grupul de la Camera Deputatilor trebuie sa fie cel mai important motor de actiune politica pentru actiunea PNL", a afirmat Raluca Turcan, dupa sedinta deputatilor liberali, potrivit Agerpres.

Ea a mentionat ca prioritatile grupului sunt sanctionarea derapajelor actualei guvernari.

"Asadar prioritatile noastre sunt: pe de o parte sanctiunea derapajelor actualei guvernari, care in mod evident pentru toata lumea este in dispret fata de interesul public, si obligatoriu solutii alternative astfel incat romanii sa vada in PNL principala alternativa care oricand poate sa ofere Romaniei o guvernare buna si in interes public", a adaugat Turcan.