Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv (CEx) al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca a avut o relatie buna cu actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, dar organizatia Bucuresti o sustine pentru acest portofoliu pe Rodica Nasar, iar pentru Educatie pe Ecaterina Andronescu, in timp ce pentru Cultura il propune pe actorul George Ivascu. Ea a mai spus ca organizatia Bucuresti o sustine, de asemenea, pe Rovana Plumb pentru functia de premier, potrivit news.ro.

Gabriela FireaFoto: Facebook - Gabriela Firea
  • Participa mai jos la sondajul HotNews.ro: Cum crezi ca va fi noul guvern, fata de guvernul Tudose?

"Am avut o relatie profesionala buna si constructiva cu domnul Bodog, nu am ce sa ii reprosez, dar noi ne-am dori sa ocupe aceasta pozitie Rodica Nasar, presedinta PSD Sector 2. La fel cum propunerea noastra pentru Ministerul Educatiei este Ecaterina Andronescu, iar pentru postul de ministru al Culturii il sustinem pe actorul George Ivascu. Ne-am dori ca si organizatia PSD Bucuresti sa aiba reprezentanti in guvern", a declarat Firea.

De asemenea, PSD Bucuresti o sustine pe Rovana Plumb pentru functia de vicepremier, a mai spus Gabriela Firea. "Eu cred ca experienta o va ajuta sa aiba rezultate foarte bune in acest post", a adaugat Gabriela Firea.