Biroul Politic Central al ALDE se va reuni vineri, de la ora 10,00, la sedinta fiind invitat si premierul desemnat, Viorica Dancila, a anuntat presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, relateaza Agerpres.

El a precizat ca in ultimele zile s-a intalnit cu Viorica Dancila pentru a discuta anumite aspecte din programul de guvernare, "program care nu va suferi modificari, nici cantitative, nici de profunzime".

"Vor ramane aceleasi lucruri, dar unele vor trebui scoase pentru ca sunt deja indeplinite. Maine, la ora 10,00, am invitat-o pe doamna Dancila pentru a se face cunoscuta conducerii ALDE si colegilor din grupurile parlamentare de la Senat si Camera. E un gest firesc si al premierului care vrea sa ii cunoasca pe colegi si al colegilor care au curiozitatea sa discute cu domnia sa", a afirmat Tariceanu, joi, la Antena 3.

Comitetul Executiv National al PSD si Biroul Politic Central al ALDE se vor reuni vineri in sedinte separate pentru a stabili si vota lista ministrilor viitorului Guvern.

De asemenea, conducerile celor doua Camere ale Parlamentului se vor intruni vineri, la ora 15,00, pentru stabilirea calendarului investirii Cabinetului Dancila.