Seful Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a fost numit presedinte interimar al organizatiei judetene a PSD in locul lui Sorin Grindeanu, cel care a fost ales in functia de lider al PSD Timis in anul 2015, scrie News.ro.

Potrivit PSD Timis, Comitetul National Executiv a decis ca interimatul la conducerea organizatiei judetene sa fie preluat de Calin Dobra.

"Este o decizie a Comitetului Executiv, pana la organizarea alegerilor, dar, chiar daca e pe perioada interimara, presupune multa responsabilitate. PSD Timis este o organizatie mare, care nu e usor de condus. Noi, in Timis, formam o echipa solida care are obligatia de a duce la bun sfarsit un program asumat in 2016, un program bazat pe nevoile si dorintele timisenilor. Vom face in continuare echipa si ne vom canaliza energia pe aplicarea proiectelor noastre. Am mare incredere ca vom duce la bun sfarsit ceea ce ne-am propus. Le multumesc colegilor pentru increderea pe care mi-au acordat-o", a declarat Calin Dobra.

El este presedintele executiv al PSD Timis, dar si presedintele Consiliului Judetean Timis.

Numirea lui Calin Dobra in functia de presedinte interimar al PSD Timis vine dupa ce postul a fost lasat liber de presedintele ales al acestei organizatii, Sorin Grindeanu.

Grindeanu a fost numit premier in decembrie 2016, iar in iunie 2017 el a fost exclus din partid, fiindu-i totodata retras si sprijinul politic. Anul trecut, Grindeanu a fost numit pe o functie apolitica, cea de presedinte al Autoritatii Natioanle pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).