Presedintele Klaus Iohannis ar fi dat satisfactie PSD-ului, daca ar fi respins-o pe Viorica Dancila ca premier, declara la RFI prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan. Ea crede ca singura solutie este ca Executivul sa fie respins in Parlament.

HotNews.roFoto: Hotnews

Raluca Turcan afirma ca "singura varianta care sa raspunda totalmente, clar, neinterpretabil rigorilor Constitutiei este respingerea acestui Guvern, in frunte cu doamna Dancila, in Parlamentul Romaniei (...). Vreau sa fac un apel, sa concentram in zilele care urmeaza toate eforturile pentru respingerea acestui Guvern PSD-ALDE Dragnea-Dancila-Tariceanu in Parlament. Cred ca sunt oameni de buna credinta in Parlamentul Romaniei, cred ca sunt foarte multi formatori de opinie, cetateni onesti, care pot sa inceapa eforturi de convingere a parlamentarilor sa voteze impotriva acestui Guvern in Parlament".

Liderul PNL anunta discutii cu oameni din PSD, ALDE si UDMR: "Daca in continuare se poarta discutii si noi nu va ascund ca vom purta discutii cu partidele care s-au manifestat clar ca si Opozitie in Parlament, vom discuta si cu UDMR-ul, vom discuta si cu minoritatile, plus alti oameni din PSD si din ALDE, care inca mai sunt cu capul pe umeri si nu pot sa fie partasi la faradelegea generata de Liviu Dragnea, se pot strange voturi care sa diminueze practic din majoritatea pe care ei o au in momentul de fata".

Continuarea pe www.rfi.ro.