Fostul presedinte Traian Basescu scrie, intr-o postare pe Facebook, ca "Eu cred ca Iohannis are toata indreptatirea si de ce nu si obligatia politica, sa incerce si o nominalizare de Prim Ministru din opozitie, dupa ce alianta PSD - ALDE s-a dovedit inapta pentru guvernare." "Jucati Domnule Presedinte! Cred ca merita", il indeamna Basescu pe Klaus Iohannis.

Traian BasescuFoto: Agerpres

Postarea integrala a lui Traian Basescu:

Jucati Domnule Presedinte! Cred ca merita.

Viorica Dancila, o alta perla teleormaneana marca Daddy, este propunerea PSD pentru functia de premier. Desigur, pentru aparente, deputatul de Vaslui, Dumitru Buzatu (pe post de mana buna a lui Daddy) a avut "inspiratia propunerii geniale" unanim si degraba aprobata de Cex, spre multumirea si consolarea bietului Daddy care, saracul, a avut mana proasta cu Grindeanu si Tudose.

Cum de nu le-o fi trecut prin cap experimentatilor CEx-isti ca desemnarea de catre Presedinte a interimarului Fifor, reprezenta garantia ca i-ar incredinta si formarea unui nou guvern, daca i s-ar propune.

In realitate, PSD-istii au cautat cu disperare o persoana care sa ramana supusa si docila fata de Daddy.

Eu cred ca Iohannis are toata indreptatirea si de ce nu si obligatia politica, sa incerce si o nominalizare de Prim Ministru din opozitie, dupa ce alianta PSD ¬ ALDE s-a dovedit inapta pentru guvernare.

Deci, jucati va rog Domnule Presedinte.