Liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat, la finalul sedintei CEx a PSD, ca "viata va spune cine a gresit" - el, care a spus ca ar fi sinucidere politica o noua schimbare a guvernului sau PSD, care a votat retragerea sprijinului premierului Tudose. El a subliniat ca exista posibilitatea ca presedintele Klaus Iohannis sa respinga o noua nominalizare de premier din partea PSD.

Adrian Tutuianu si Liviu DragneaFoto: Captura YouTube

El a spus ca posibilitatea ca Iohannis sa respinga o noua nominalizare de premier din partea PSD este una "pe care orice om serios o ia in calcul".

Adrian Tutuianu s-a numarat printre cei patru lideri PSD care s-au abtinut la votul de luni seara din CEx a PSD.

"Imi mentin parerea, mi-am spus-o in CEx, a fost un vot, viata va spune daca am gresit eu sau ceilalti care au avut alta opinie", a declarat fostul ministru la plecarea de la PSD, dupa sedinta CEx.

Liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, declara sambata ca o noua schimbare de guvern ar fi sinucidere politica pentru PSD, ca o demisie a premierului sau o noua motiune de cenzura impotriva propriului Cabinet ar duce partidul din nou la mana presedintelui Klaus Iohannis si la un vot in Parlament, ambele situatii creatoare de incertitudini, si ca PSD trebuie sa dea dovada de responsabilitate si sa constientizeze gravele prejudicii de imagine pe care le poate inregistra partidul, precum si riscul aruncarii tarii in instabilitate politica, potrivit news.ro.