Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, considera convocarea pentru luni a Comitetului Executiv National al partidului ca fiind o decizie importanta, in conditiile in care problemele de comunicare trebuie rezolvate.

"Trebuie sa nu mai existe tensiuni, sa se rezolve problemele de comunicare, sa nu se mai certe in public, ci, daca trebuie, sa o faca in partid, iar partidul sa gaseasca cea mai buna rezolvare, astfel incat guvernarea sa duca la stabilitate si predictibilitate si sa fie in folosul cetatenilor", a declarat Toader pentru Agerpres.

Acesta a aratat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, faptul ca anumite probleme de comunicare au generat o "falsa impresie" in legatura cu aparitia unor tabere in randul partidului.

"Social-democratia din Romania trebuie sa reziste in fata oricarei tentative de destabilizare venite din afara PSD, pentru ca guvernarea actuala are nevoie de unitatea care sa conduca la finalizarea proiectelor incepute dupa alegerile din 2016", a mai scris Toader in postarea citata.