Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, se declara increzator ca, in Comitetul Executiv National al PSD, se va lua o "decizie inteleapta" si face apel la calm, responsabilitate si unitate, scrie Agerpres.

Florian BodogFoto: Agerpres

"Sunt increzator ca in cadrul Comitetului Executiv National se va lua o decizie inteleapta, care va servi in mod obligatoriu interesul romanilor de a avea o guvernare solida si eficienta. Scopul nostru este unul singur: continuarea implementarii masurilor din programul de guvernare, pentru care PSD a fost votat masiv de romani. La nivelul Ministerului Sanatatii, in 2018, vom accelera ritmul implementarii acestor politici menite a imbunatati calitatea actului medical oferit pacientilor romani, precum si conditiile de munca pentru personalul medical", a scris Bodog sambata pe Facebook.

Potrivit acestuia, PSD a facut din Sanatate o prioritate a guvernarii, lucru care se vede, spune el, si in bugetul pentru acest an.

"Cred, asadar, ca avem nevoie de calm, responsabilitate si unitate ca sa realizam munca pentru care am fost votati", a mentionat Bodog.