Senatorul PSD Claudiu Manda considera ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD, argumentul sau fiind ca "situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi", informeaza news.ro.

"Consider ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi. Romanii asteapta de la noi predictibilitate si stabilitate, asteapta punerea in aplicare a programului de guvernare asumat", scrie Manda pe Facebook.

El afirma ca "Guvernul trebuie sa functioneze ca o echipa unita si sa isi duca la indeplinire obiectivul votat de Parlament: o viata mai buna pentru romani".

Ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose si ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan, tot mai multe voci din PSD, printre care primarul Capitalei Gabriela Firea, deputatul Catalin Radulescu, liderul filialei Vaslui, solicita convocarea de urgenta a Comitetului Executiv National.

Initial urmatoarea sedinta CEx a fost programata pentru 29 ianuarie, la Iasi, cand premierul Mihai Tudose ar fi urmat sa isi prezinte si proiectul de restructurare a Guvernului.