Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, a declarat, vineri, ca este "intr-un dezacord total" cu ceea ce se intampla in prezent la nivelul conducerii partidului, transmite Agerpres.

"Imi displace ceea ce se intampla in momentul de fata total, sunt intr-un dezacord total cu ceea ce se intampla si imi pare rau ca partidul, la care tin foarte mult si care de fiecare data a fost recunoscut de catre cetateni pentru seriozitatea cu care trateaza actul de guvernare, in momentul de fata, printr-o agenda paralela, auxiliara - ca este un termen la moda, anuleaza agenda principala si acopera tot ceea ce s-a intamplat bun", a spus Moldovan, intr-o conferinta de presa la care a participat alaturi de ministrul Educatiei, Liviu Pop.

Liderul judetean al PSD, care ocupa si functia de presedinte al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, a facut un apel catre conducerea partidului sa renunte la disputele, care, in opinia sa, anuleaza masurile "bune si foarte bune" luate anul trecut de Guvernul PSD-ALDE.

"Nu cred ca asta asteapta romanii de la PSD. Cred ca PSD trebuie sa arate cu totul altfel si PSD trebuie sa se reintoarca acolo unde a fost de-a lungul timpului, sa aiba ca prioritati Romania, cetatenii Romaniei, proiectele de dezvoltare si sa nu mai anuleze prin astfel de mici dispute, de mici orgolii care nu mai incap in anumite locuri, toate masurile bune si foarte bune pe care le-a facut aceasta coalitie de-a lungul anului 2017. Pentru ca, din pacate pentru noi, tot ceea ce s-a facut bine este acoperit de mici galceve din interiorul PSD, din interiorul Guvernului si asa mai departe. Eu si pe aceasta cale le adresez rugamintea colegilor mei care conduc PSD, care sunt membri ai coalitiei, care sunt membri ai Guvernului, de la prim-ministru la viceprim-ministri si ministri, sa aiba intelepciunea necesara sa inteleaga ca oamenii nu gusta si s-au saturat de astfel de discutii", a afirmat Moldovan.

Acesta a mai spus ca asteapta ca Guvernul si coalitia de guvernare sa comunice care sunt prioritatile pentru acest an, care sunt proiectele majore dedicate Centenarului Marii Uniri si ca PSD sa vina cu un plan de restructurare "din temelii" a statutului, considerand ca in prezent administratia centrala este una "gigant, care a ramas inca pe structura statutului comunist".