PSD Dambovita - organizatie condusa de fostul ministru al Apararii Adrian Tutuianu - sustine restructurarea Guvernului, pentru a fi mai flexibil si aplicat in punerea in practica a programului de guvernare, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele organizatiei, deputatul Corneliu Stefan, transmite Agerpres.

Intrebat daca PSD Dambovita sustine ideea restructurarii Guvernului, Stefan a raspuns: "In mare parte, da. Da. Este imbratisata pentru ca vrem o structura a Guvernului mai flexibila si o structura a Guvernului care sa fie mai aplicata pentru a pune in practica programul de guvernare pe care ni l-am asumat in fata romanilor", a precizat deputatul PSD.

"Comitetul Executiv National care va avea loc la sfarsitul lunii ianuarie, dupa cum a spus si presedintele partidului, Liviu Dragnea, o sa faca o analiza foarte clara a ministrilor si secretarilor de stat. Daca un ministru, pana atunci, greseste, asta e problema fiecaruia. Aseara l-am vazut pe un post de televiziune pe premierul Mihai Tudose si, o spun foarte sincer, clar este o ruptura intre premier si ministrul de Interne. Legat de valoarea ministrilor, asteptam Comitetul Executiv de la Iasi, in care vom participa si noi, parlamentarii", a spus Corneliu Stefan.

Amintim ca liderul PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, l-a invinovatit, intr-un interviu acordat Columna TV, pe seful PSD, Liviu Dragnea, pentru plecarea sa din functia de ministru al Apararii, spunand ca liderul social-democratilor era probabil deranjat de vizibilitatea si aprecierea sa in cadrul institutiei.