Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este "foarte buna", precizand ca nu are "elemente" sa creada altceva. Intrebat de jurnalisti, joi, la CSM, care este relatia sa cu premierul Mihai Tudose, ministrul Justitiei a raspuns: "Nu am niciun element pentru a considera natura relatiei dintre mine si premierul altcumva decat foarte buna", potrivit News.ro.El a refuzat, insa, sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind decizia sa in cazul procurorului general al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Tudorel ToaderFoto: AGERPRES

In schimb, ministrul Justitiei a vorbit despre intalnirea pe care o va avea marti, 16 ianuarie, cu presedintele Curtii Europene pentru Drepturile Omului (CEDO), Guido Raimondi, precizand ca, cel mai probabil in 22 ianuarie, urmeaza sa fie trimis CEDO memorandumul privind conditiile din inchisori.

"Marti am o intrevedere cu presedintele CEDO, pentru ca in 25 ianuarie este termenul limita la care trebuie sa prezentam foaia de parcurs privind conditiile din inchisori. O avem de multa vreme redactata, in fiecare zi adaugam caeva. O voi prezenta in Guvern, iar apoi, pe 22 ianuarie, cel mai probabil, trimitem memorandumul la CEDO", a explicat Tudorel Toader.

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca, exceptand-o pe Carmen Dan, nu este niciun membru al guvernului cu care sa nu poata lucra si a adaugat ca nu face parte din nicio tabara din PSD.