Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a spus, laAdevarul Live, ca Liviu Dragnea nu si-a pierdut autoritatea in partid, intrucat, la sedinta de ieri, a fost sustinut de mai multi lideri PSD. Insa, cu toate acestea, "nimeni nu e vesnic in functie", atentioneaza Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu (foto arhiva)Foto: Agerpres

Ea nu este inca decisa daca Executivul are nevoie de o simpla remaniere sau de o restructurare masiva, cert e ca se impune o schimbare.

Intrebata ce prefera, o restructurare sau o remaniere a Guvernului, ea a raspuns ca va lua o decizie in functie de ce optiuni va avea premierul:

"Poate si un Guvern mai suplu nu l-as exclude din aceasta ecuatie. Daca premierul va veni cu solutii care sa ne faca pe noi sa fim convinsi ca ne vor duce intr-o directie mai buna, de ce nu le-am accepta?"

Pe de alta parte, ea a afirmat ca daca ia in considerare sedinta conducerii PSD de luni, "cei mai multi care au vorbit in sedinta l-au sustinut pe Liviu Draganea, deci n-as putea sa fac o asemenea afirmatie ca si-a pierdut increderea sau autoritatea cu care a fost invrednicit, dar nimeni nu este vesnic pe nicio functie."

"Pentru mine e clar ca ocupi o pozitie publica pe o perioada determinata. Inainte de oameni, cred ca trebuie sa invatam sa asezam interesele acestei tari. Daca vom face asa, oamenii nu trebuie sa se cramponeze de pozitia lor dintr-un moment sau altul", a adaugat ea, potrivit sursei citate.