Fostul premier Dacian Ciolos scrie pe pagina sa de Facebook ca, daca oamenii cinstiti nu se vor implica acolo unde se fac regulile, de la consilii locale pana la Parlament si Guvern, cei pentru care lupta impotriva coruptiei inseamna "stat paralel" vor face din "smecherie" lege pe bune, scrie News.ro.

Dacian CiolosFoto: Facebook - Dacian Ciolos

"Daca oamenii cinstiti, care vor sa traiasca fara stresul ca cineva ii inseala, ii fura pe fata sau ii manipuleaza nu se vor implica prin prezenta si competenta lor acolo unde se fac regulile, de la consiliile locale pana la parlament sau la guvern, cei pentru care lupta impotriva coruptiei inseamna ᅡstat paralelᅡ vor face regulile pentru toti facand din ᅡsmecherieᅡ lege pe bune", afirma Dacian Ciolos.

Fostul premier precizeaza ca membrii Platformei Romania 100 vor lucra in perioada urmatoare nu doar pentru a arata ce nu merge dar si pentru a propune si sustine proiecte despre cum pot fi facute unele lucruri mai bune, inclusiv in Sanatate, el distribuind mesajul lui Vlad Voiculescu de duminica.

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu,a descris, duminica, pe Facebook,intr-o postare numita "Despre hotie, crima, fente si floricele", modalitatea prin care "poti fura linistit" in domeniul transplantului, timp in care "sute sau mii de romani au murit pe lista de asteptare, sperand probabil intr-o minune". "Sa iti faci singur regulile! Sau... si mai simplu, sa nici nu le faci. Daca nu ai reguli, nimeni nu te mai poate acuza de nimic. Asa au procedat si mai-marii transplantului din Romania, cu domnul Lucan in frunte", a scris Voiculescu, care l-a numit pe actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, "o floricica".