Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a refuzat joi sa comenteze scandalul care a avut loc in plenul Senatului, afirmand ca a lasat-o "mai usor" cu declaratiile publice la recomandarea medicului, potrivit Agerpres.

Florin Iordache si Liviu DragneaFoto: AGERPRES

Dupa ce a iesit de la sedinta Biroului permanent, Dragnea a asistat, in holul Palatului Parlamentului, la un recital de colinde al Corului Jandarmeriei Harghita si al Corului Scolii Militare de subofiteri de la Falticeni.

Intrebat de ziaristi ce parere are despre scandalul care a avut loc in plenul Senatului si de jignirile pe care si le-au adus unii parlamentari, Dragnea a spus ca nu vrea sa vorbeasca despre acest lucru.

"Da, am auzit. Nu vreau sa vorbesc despre ele. A fost un moment prea frumos (concertul de colinde - n.r.). Nu vreau sa discut acum despre asta", a spus seful Camerei.

Intrebat despre Legile Justitiei, el a precizat ca va vorbi vineri despre aceste acte normative.

"Maine vorbim (vineri - n.r.). Maine avem si coalitie. Vorbim maine pe indelete", a mentionat Dragnea.

Ziaristii au insistat insa intrebandu-l de ce nu a mai facut declaratii publice de mult timp si daca i-a recomandat cineva acest lucru, iar Dragnea a raspuns: "Am lasat-o mai usor. De la medic (recomandare - n.r.)".