Liberalul Pavel Popescu a cerut, marti, in plenul reunit al Parlamentului, sa se suplimenteze bugetul Camerei Deputatilor pentru infiintarea unui cabinet de psihiatrie de urgenta, relateaza Agerpres.

Pavel PopescuFoto: Hotnews

"Stimati colegi, va propun tuturor un amendament ad-hoc prin care sa suplimentam bugetul Camerei Deputatilor cu o suma, care credeti dumneavoastra de cuviinta, pentru infiintarea unui cabinet de psihiatrie de urgenta. Sincer, ne va ajuta. Nu stim pe viitor pentru cine ar putea ajuta acest amendament, dar nu cred ca vor fi voturi impotriva, inclusiv pentru cei de la guvernare", a spus Popescu, la dezbaterile la proiectul bugetului de stat pe anul 2018.

Solicitarea liberalului a venit dupa un schimb de replici intre deputatul PMP Robert Turcescu si senatorul PSD Claudiu Manda.

"Solicitarea dumneavoastra, domnule deputat, nu am cum sa o supun la vot. (...) Dintre cele 76 de amendamente, dumneavoastra in calitate de initiator ati sustinut doar 15 prin vot. Sunt in judetul Constanta 38 de gradinite finantate prin PNDL si 15 scoli", i-a spus Manda lui Turcescu, dupa ce acesta din urma a sustinut mai multe amendamente care vizau construirea de gradinite si crese in judetul Constanta.

"Dumneavoastra ce faceti, comentati amendamentele mele? Vreti sa comentez amendamentele dumneavoastra cu Olguta (Vasilescu - n.r.)?", a replicat Turcescu.