PSD-istul Eugen Nicolicea a refuzat si marti sa precizeze unde si cand a absolvit Facultatea de Drept si a amenintat un ziarist al postului de televiziune Digi 24 ca ii va retrage acreditarea daca publica discutia in care era intrebat despre acest subiect.

Eugen NicoliceaFoto: Agerpres

Nicolicea a fost abordat pe holurile Palatului Parlamentului de un reporter Digi 24 care l-a intrebat unde a urmat cursurile de Drept, la o zi dupa ce Biroul pentru informare publica al Camerei Deputatilor a refuzat sa raspunda la o solicitare pe baza Legii privind liberul acces la informatii publice facuta de ziarul Adevarul, motivand ca aceasta lege se aplica doar institutiilor, nu si persoanelor fizice.

Iata mai jos dialogul dintre Eugen Nicolicea si reporter, publicat pe site-ul digi24.ro:

  • Eugen Nicolicea: Am terminat o facultate de Drept cu media 10, dar pentru ca unul care a lucrat ca politruc la Opinia Studenteasca Iasi... n-am chef sa-i raspund. Gata, am incheiat subiectul. (Pleaca si il indeparteaza pe reporter cu mana).
  • Toma Petcu, reporter Digi24: Nu imi da peste mana.
  • Eugen Nicolicea: Te rog frumos, incheiem subiectul daca faci insinuari de felul asta si minciuni.
  • Toma Petcu, reporter Digi24: Incercam doar sa va rog sa ne oprim putin.
  • Eugen Nicolicea: Incalci regulamentul Camerei. Am spus nu, atat. Deci daca vei da ceva voi solicita sa fii sanctionat cu acreditarea.