Camera Deputatilor va lucra de marti pana vineri in plen, in fiecare zi avand si sedinta de vot final, anunta Agerpres.

Camera DeputatilorFoto: Agerpres

Potrivit secretarului Camerei Deputatilor Ioana Bran, Biroul permanent a decis luni ca in zilele de marti, miercuri, joi si vineri, intre orele 9.00 si 12.30, sa se lucreze in plen. De la ora 12.30, in toate aceste zile, va fi sedinta de vot final.

De marti pana joi, intre orele 14.00 si 21.00, senatorii si deputatii vor avea sedinta de plen comun pentru finalizarea dezbaterilor si vot pe proiectul de buget pentru anul 2018. Votul final pe buget ar urma sa se dea vineri, in sedinta de plen comun, care va incepe de asemenea la ora 14.00.

UPDATE: Senatul va lucra dimineata in plen marti, miercuri si joi; dupa-amiaza - plen comun pentru buget

Senatul va lucra marti, miercuri si joi in plen in fiecare dimineata, in intervalul 10.00 - 14.00, iar dupa-amiaza, inclusiv vineri, de la ora 14.00 pana la ora 21.00, senatorii si deputatii vor avea sedinta de plen comun pentru finalizarea dezbaterilor si vot pe proiectul de buget pentru anul 2018.

Acest program a fost aprobat de plenul Senatului cu 77 voturi "pentru" si 33 "impotriva".

Propunerea senatorului USR Vlad Alexandrescu de a aloca un interval orar intr-una din aceste zile pentru sustinerea in plen a declaratiilor politice si adresarea de intrebari si interpelari Guvernului a fost respinsa de plen, urmand ca acestea sa fie depuse in scris, asa cum a decis, pentru aceasta perioada, Biroul permanent al Senatului.