ALDE Sector 2 a anuntat ca peste 50 de membri ai PNL Sector 2 s-au inscris in partid. Potrivit unui comunicat citat de Agerpres, in sedinta Biroului Politic Teritorial (BPT) al ALDE Sector 2 de joi seara, condusa de presedintele filialei, deputatul Anton Anton, a fost anuntata oficial inscrierea noilor membri.

Anton AntonFoto: cdep.ro

ALDE sector 2 precizeaza ca, pe langa fostii membri ai PNL, s-au alaturat filialei si decanul Facultatii de Hidrotehnica din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, conf. univ. dr. ing. Alexandru - Nicolae Dimache, precum si interpretele de muzica populara Liliana si Violeta Geapana.

"Ma bucur ca au ales sa se alature echipei noastre atat de multi noi membri. Imi doresc ca Alianta Liberalilor si Democratilor sa devina cel mai important partid de centru-dreapta din Romania, iar ALDE Sector 2 sa fie veriga forte din Bucuresti a partidului. Avem un drum lung de parcurs, insa prin multa munca si consecventa, vom obtine rezultatele care sa mentina partidul pe trendul ascendent al sondajelor de opinie, care arata ca ALDE se bucura din ce in ce mai mult de increderea romanilor", a declarat Robert Hristea, secretarul coordonator al ALDE Sector 2.